SDA ILIDŽA U NEVJERICI; O ODLASKU MIRZE ČELIKA IZ STRANKE ČULI IZ MEDIJA: "Kolega sigurno zna zašto je i u čije ime napravio ovakve korake..."

Danas su zakazani vanredni izbori u svim mjesnim odborima SDA Ilidža.

  • Politika

  • 19. Maj 2021  19. Maj 2021

  • 0

Iz Stranke demokratske akcije (SDA) Ilidža oglasili su se jutros povodom istupanja Mirze Čelika iz Povjereništva SDA.

Kako kažu, o potezu Čelika saznali su putem medija.

– U toku naših sjednica i radnih sastanaka, na kojima se neredovno pojavljivao, nije bilo naznaka bilo kakvog nezadovoljstva radom Povjereništva ili bilo čega što bi moglo uzrokovati ovakvu njegovu odluku – naveli su.

Danas su zakazani vanredni izbori u svim mjesnim odborima SDA Ilidža.

– Poštuju se sva pravila i procedure izbornog procesa, reevidentirani članovi SDA sami biraju svoje predstavnike. Povjereništvo radi svoj posao onako kako najbolje zna i umije. Tako će i ostati do kraja mandata, sve dok se ne odabere novo rukovodstvo. Ovakvi koraci sigurno neće doprinijeti boljem ambijentu na Ilidži, ali kolega Čelik sigurno zna zašto ih je i u čije ime napravio – naveli su u saopćenju iz Povjereništva SDA Ilidža.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...