HADŽIFEJZOVIĆ UZBURKAO DUHOVE: "Bakir i Sebija preko svojih plaćenika stavljaju mi metu na čelo, OVO NIKADA PRIJE NISAM REKAO..."

Novinar i urednik Face televizije Senad Hadžifejzović otkrio je detalj iz privatnog života te najavio nastavak "bavljenja" bračnim parom Izetbegović.

  • Mini market

  • 29. Maj 2021  

  • 8

"Što više njihovi plaćenici dužnici lagali o meni, toliko ću ja više govoriti istinu o Bakiru i Seki, poručio je u komentaru Senad Hadžifejzović te dodao: "Neću se baviti slugama Bakira i Sebije, već isključivo bračnim parom Izetbegović".

Hadžifejzović je prvi put pred kamerama otkrio i da je njegova porodica preživjela napad o kojem do sad nije govorio, ali je sve prijavio nadležnim organima.

Pogledajte video.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...