HOĆE LI SE DOPASTI ŽENAMA: Kraljica Letizia u ružičastom izdanju (FOTO)

Letizia se pojavila u kaput-haljini u svijetloj nijansi ružičaste boje, a kombinirala ju je sa salonkama i torbicom u kontrastnoj tamnijoj ružičastoj nijansi.

  • Žena

  • 31. Maj 2021  31. Maj 2021

  • 0

Španija je proslavila Dan oružanih snaga. S obzirom na epidemiološku situaciju, tradicionalni mimohod bio je znatno skromniji i kraći u odnosu na prethodne godine. Prema zakonu, španski monarh nosi titulu vrhovnog zapovjednika oružanih snaga, piše Zadovoljna.hr.

U ovom trenutku to je kralj Felipe VI, koji nikad ne propušta mimohod, baš kao ni kraljica Letizia.

Naravno, Španci svake godine analiziraju i odjevnu kombinaciju koju kraljica odabere za ovu priliku, a ove godine mnoge je oduševila predivnim ružičastim izdanjem.

Letizia je nosila takozvanu kaput-haljinu u svijetloj nijansi ružičaste boje, a kombinirala ju je sa salonkama i torbicom u kontrastnoj tamnijoj ružičastoj nijansi.

Kraljica Letizia na proslavi Dana oružanih snagaKraljica Letizia na proslavi Dana oružanih snaga (Foto: Guliver Image)

To Barbie izdanje ne bi se svidjelo ljubiteljicama crne boje. U izvedbi nekog drugog kombiniranje ružičastih komada od glave do pete možda i ne bi bilo uspješno, ali španska kraljica je još jednom potvrdila da nema toga što ne može nositi ili iskombinirati.

Kraljica LetiziaKraljica Letizia (Foto: Guliver Image)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...