"SLOBODNA BOSNA" DOZNAJE: Policija vrši uviđaj ispred porodične kuće gradonačelnika Zenice, u toku noći su nepoznata lica...

"Grafiti su ispisani u toku noći od strane N. N. lica", dodali su iz Operativnog centra.

  • Hronika

  • 06. Jun. 2021  06. Jun. 2021

  • 0

"Slobodna Bosna" je danas dobila informaciju da su policijski službenici MUP-a Zeničko-dobojskog kantona izvršili uviđaj na mjestu porodične kuće gradonačelnike Zenice Fuada Kasumovića.

U MUP-u Zeničko-dobojskog kantona potvrdili su nam ovu informaciju.

"Policijski službenici upućeni su prije sat i pol zbog ispisanog grafita na pozadini od ograde dvorišta kuće u vlasništvu Fuada Kasumovića. Službenici poduzimaju mjere iz svoje nadležnosti, a upoznato je i tužilaštvo", rečeno je za "Slobodnu Bosnu" iz Operativnog centra MUP-a ZDK.

Iz MUP-a ZDK nam je, također, rečeno da se obavlja razgovor sa gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem.

"Grafiti su ispisani u toku noći od strane N. N. lica", dodali su iz Operativnog centra.

Podsjećamo, danas je gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović putem Facebooka pozvao MUP ZDK, kao i Tužilaštvo ZDK, da zaštite njegovu porodicu.

"Ukoliko se i ovoga puta na to ogluše, bit ću prinuđen braniti se vlastitim sredstvima, odnosno oružjem za koje posjedujem sve neophodne dozvole", napisao je Kasumović.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...