BIVŠI PREMIJER ALBANIJE ZAPRIJETIO VUČIĆU: "Nakon krvnika u Srebrenici, na red dolazi njegov slijepi poklonik Vučić, koji je tražio da se ubije po 100 muslimana za..."

"...koji je izjavio da će za svakog ubijenog Srbina biti ubijeno 100 muslimana. Vučić je, kako bi sakrio svog krvničkog idola, i ometao pravdu."

  • Regija

  • 08. Jun. 2021  09. Jun. 2021

  • 2

Bivši premijer Albanije Sali Berisha ocjenio je da je današnja presuda generalu Ratku Mladiću "pobjeda pravde".

U objavi na Facebooku Berisha je naveo da poslije Mladića na red dolazi njegov "slijepi poklonik" predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Pobjeda pravde! Nakon krvnika u Srebenici, na red dolazi njegov slijepi poklonik Vučić, koji je izjavio da će za svakog ubijenog Srbina biti ubijeno 100 muslimana. Vučić je, kako bi sakrio svog krvničkog idola i ometao pravdu", naveo je u objavi Berisha.

Fitore e drejtesise! Pas xhelatit te Srebenices radhen e ka idhtari i tij i verber Vuçiç, i cili deklaronte se per çdo...

Posted by Sali Berisha on Utorak, 8. juni 2021.

Podsjetimo, u toku je sednica Savjeta bezbjednosti koja se održava u istom danu nakon što je proglašena presuda Ratku Mladiću, koga je Haški tribunal osudio na doživotnu kaznu zatvora, piše Danas.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...