SRAMOTA U CENTRU GRADA: U Banjoj Luci osvanuo grafit podrške krvniku Mladiću (FOTO)

Nepoznate osobe noćas su na Robnoj kući "Boska" u centru Banje Luke ispisale grafit kao znak podrške ratnom zločincu Ratku Mladiću, koji je jučer u Haagu pravosnažno osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog ratnih zločina u BiH.

  • Mini market

  • 09. Jun. 2021  09. Jun. 2021

  • 1

Nepoznate osobe su crvenim sprejem napisale "Ratko Mladić" i pored iscrtale znak četiri S - "Samo sloga Srbina spašava".

Podsjećamo, u Banjoj Luci je i jučer, uoči izricanja presude Mladiću, osvanuo transparent podrške, koji je bio okačen na jedan od pješačkih mostava iznad tranzita.

– Ne priznajemo haške odluke. Ti si ponos Srpske Republike – pisalo je na transparentu, pored kojeg je stavljena i slika vojničke kape koju je nosio Mladić, piše "Srpskainfo".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...