JEDNA DRUGU NE MOŽE SMISLITI: Dvije svjetski poznate ljepotice se ne podnose, u isto vrijeme su ljubile Ronalda…

Već se danima "šuška" o njima, a fotografije su napokon potvrdile sumnje. 

  • Show

  • 12. Jun. 2021  12. Jun. 2021

  • 0

Prije Bradleyja Coopera (46), Irina Shayk (35) bila je u ozbiljnoj vezi s nogometašem Cristianom Ronaldom (36), a zajedno su proveli čak pet godina. No, onda je u svjetskim medijima odjeknula vijest da su prekinuli te da je za sve kriva Ronaldova mama koja se miješala u njihovu vezu. Cristiano je jako vezan za svoju majku, a Irina se nije mogla nositi s tim. 

Upoznali su se 2010. godine, a iste godine Ronaldo je uhvaćen u društvu najpoznatije starlete Kim Kardashian. Ubrzo su krenula ‘šuškanja’ o ljubavnom odnosu s obzirom na to da su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se zvijezde ljube, ali vezu nikad nisu potvrdili.

Nakon prekida s Irinom, 2016., Ronaldo i Kim Kardashian uhvaćeni su zajedno na koncertu Jennifer Lopez (51). No nikada nije potvrđeno je li bila riječ samo o kratkoj avanturi ili ozbiljnijoj vezi.

Naime, jedan od najpoznatijih repera na svijetu Kanye West (44) i Irina uhvaćeni su u romantičnoj šetnji Provansom gdje su proslavili njegov rođendan. Već se danima ‘šuška’ o njima, a fotografije su napokon potvrdile sumnje. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...