KAKO PRIKRITI SITNE NEDOSTATKE: Ovi modeli kupaćih kostima sigurno će zakamuflirati vaš trbuh (FOTO)

Idealni saveznik prikrivanja trbuha su nabori slojevito našiveni na predjelu trbuha, ali dobro će funkcionirati i ostali naborani modeli.

  • Žena

  • 16. Jun. 2021  16. Jun. 2021

  • 0

Brojne su dame što se tiče izgleda tijela najnesigurnije u području oko struka. Sitni nedostaci s prvim dolaskom ljeta postaju pravi problem zbog skidanja u kupaće kostime. No, s obzirom na to da proizvođači itekako osluškuju potrebe dama, ove sezone veliki hit su jednodijelni pametni kostimi s efektom vizuelne liposukcije.

1. Nabori

Idealan saveznik prikrivanja trbuha jesu nabori slojevito našiveni na predjelu trbuha, ali dobro će funkcionirati i ostali naborani modeli, piše Zadovoljna.hr.

Badić s naborima na trbuhu, Only Carakoma, 299 kunaBadić s naborima na trbuhu, Only Carakoma, 299 kuna (Foto: About You)

2. Okomite prugice

Igra s prugicama jedna je od najpoznatijih kamuflaža koja po želji izdužuje i stanjuje figuru, a kada je riječ o kupaćem kostimu, birajte one s okomitim prugicama.

Badić s okomitim prugicama, Oysho, 259 kunaBadić s okomitim prugicama, Oysho (Foto: Oysho)

3. Krupni uzorak

Krupni uzorak uspijeva skrenuti pažnju s obujma oko trbuha koji ostaje zakamufliran i potpuno se gubi ispod materijala.

Badić s krupnim uzorkom, Shein, 127 kunaBadić s krupnim uzorkom, Shein (Foto: Shein)

4. Colorblock modeli

Birajte modele koji su u donjem dijelu tamne boje, a u gornjem svijetle ili, pak, imaju kontrastni uzorak.

Colorblock badić, Lisca, 485 kunaColorblock badić, Lisca (Foto: Lisca)

5. Modeli u crnoj boji

Dobri stari klasični kupaći kostimi u crnoj boji sjajan su odabir, jer stanjuju kompletnu figuru, a trbušni dio vizuelno će ujednačiti.

Crni badić za oblikovanje tijela, Yamamay, 529 kunaCrni badić za oblikovanje tijela, Yamamay (Foto: Yamamay) 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...