PRINC CHARLES PODVUKAO CRTU: Ovim je potezom dao do znanja da se ne namjerava vidjeti s Harryjem

Pretpostavlja se da će princ Harry doći u London krajem mjeseca s obzirom na to da je otkrivanje statue zakazano za 1. juli, na dan kad bi princeza Diana, da je živa, napunila 60 godina.

  • Svijet

  • 21. Jun. 2021  21. Jun. 2021

  • 0

Princ Harry otputovat će iz Los Angelesa u London kako bi sa starijim bratom, princom Williamom bio na otkrivanju nove statue njihove majke, pokojne princeze Diane.

Njihov otac, princ Charles bit će u tim trenucima na svom škotskom imanju u Balmoralu, piše "The Sun".

- Charles je jasno dao do znanja da ne namjerava biti u Londonu. Rekao je da ide u Škotsku, a službeni susret oca i sina nije dogovoren – rekao je izvor blizak dvoru, navodi Index.hr.

Pretpostavlja se da će princ Harry doći u London krajem mjeseca s obzirom na to da je otkrivanje statue zakazano za 1. juli, na dan kad bi princeza Diana, da je živa, napunila 60 godina. Prije nego što se nađe s bratom, Harry nakon leta mora pet dana biti u karantinu.

- Braća će stići zajedno samo iz poštovanja prema majci – dodaje izvor.

Ako je suditi po izjavama izvora bliskih Kraljevstvu, odnosi u porodici i dalje su komplicirani, prenosi Hayat.ba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...