DODIKOV BIVŠI GENERALNI SEKRETAR RIGA VATRU NAKON SUSRETA STANIVUKOVIĆA I KARIĆ: “Oni koji Srbe imenuju ‘genocidašima’, ne treba da dolaze u Banjaluku”

Bivši generalni sekretar SNSD-a Rajko Vasić dolazak gradonačelnice Sarajeva u Banju Luku nazvao je nedopustivim.

  • Mini market

  • 22. Jun. 2021  22. Jun. 2021

  • 11

Nakon susreta gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić i gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića, internet gori. Dežurni komentatori iz RS-a osuli su paljbu.

Bivši generalni sekretar SNSD-a Rajko Vasić dolazak gradonačelnice Sarajeva u Banju Luku nazvao je nedopustivim.

“Oni koji Srbe imenuju ‘genocidašima’, koji su ih protjerali iz Sarajeva i ubijali, ne treba da dolaze u Banjaluku”, napisao je on na svom Twitteru.

Podsjećamo, ovo je prvi susret čelnih ljudi dva bosanskohercegovačka grada Sarajeva i Banje Luke nakon 27 godina. Mladi gradonačelnici su ovom prvom službenom posjetom započeli novo poglavlje u saradnji dva grada s obzirom na to da komunikacija dosadašnjih predstavnika Sarajeva i Banje Luke nije postojala, bar ne na zvaničnom nivou.

("SB")

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...