"REĆI ĆEMO SAMO JEDNOM...": Iz "Pravde za Dženana" odgovorili porodici Mutap

Porodica Alise Ramić (djevojački Mutap), bivše djevojke Dženana Memića, poslala je jučer saopštenje za javnost u kojem tvrdi kako je njeno zdravstveno stanje ugroženo.

  • Društvo

  • 23. Jun. 2021  23. Jun. 2021

  • 1

Naveli su, podsjećamo, da je Alisa u petom mjesecu trudnoće te da je izgubila sedam kilograma u proteklih šest dana.

Nakon ovog saopćenja, reagovali su iz grupe "Pravda za Dženana". 

"Dragi naši, s obzirom na to da se nižu kojekakva saopštenja i objave po društvenim mrežama od strane porodice Mutap, na što oni svakako imaju pravo, reći ćemo na to samo jednom šta o tome mislimo i šta jedino od njih želimo znati: Alisa, ko je ubio Dženana", napisali su na Fecabooku. 

 

Podsjećamo, Alisa Ramić uhapšena je 16. juna 2021. godine, zajedno sa još jednom osobom.

Alisa je bila djevojka Dženana Memića, mladića koji je nastradao u februaru 2016. godine u Sarajevu i čija smrt nikada nije razriješena. U trenutku kada je Dženan napadnut, s njim je bila Alisa, ali ona tvrdi da ima amneziju i da se ne sjeća tragičnog događaja.

Nedavno je uhapšen i njen otac Zijad Mutap, koji je jedan od osumnjičenih za organizovani kriminal u vezi s ometanjem istrage u slučaju "Dženan Memić".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...