IBRA PONOVO USIJAO DRUŠTVENE MREŽE: Sa skupocjene jahte Zlatana Ibrahimovića ore se novi hitovi s Balkana...

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović zbog povrede nije igrao na Evropskom prvenstvu, ali zato uživa u odmoru i trenutno puni baterije za narednu sezonu.

  • Šareni svijet

  • 24. Jun. 2021  24. Jun. 2021

  • 0

Iskusni napadač Milana propustit će početak sezone zbog povrede, a ljetne dane provodi na jahti i u svakodnevnom uživanju. S fanovima je podijelio dio atmosfere na Instagramu pa se javio uživo, a u pozadini se mogla čuti domaća, balkanska muzika.

Osim Osmana Hadžića, Ibrahimović je svjetskoj  javnosti predstavio i pjesmu Ace Lukasa "Pesma od bola".

Podsjećamo da je ranije uživao uz hit Nade Topčagić "Jutro je" i čini se da ni u jednom trenutku reprezentativac Švedske ne krije odakle dolazi i da su njegovi korijeni iz BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...