STRAH OD NAJGOREG SCENARIJA: Pronađena peta žrtva iznenadnog urušavanja stambene zgrade, nastavlja se potraga za preživjelim...

Dvanaestorokatnica u Surfsideu djelomično se urušila u četvrtak, a potraga za mogućim preživjelima još uvijek traje.

  • Svijet

  • 27. Jun. 2021  27. Jun. 2021

  • 0

Broj žrtava urušavanja stambene zgrade u Surfsideu na Floridi u subotu se popeo na pet, a još 156 osoba smatra se nestalima, objavila je gradska čelnica.

“Spasilačke ekipe pronašle su još jedno tijelo u ruševinama, a u potrazi su otkriveni i drugi ljudski ostaci”, objavila je čelnica MIami-Dade okruga Daniella Levine Cava na konferencije za medije.

“To znači da je broj nestalih smanjen na 156, a broj potvrđenih smrtnih slučajeva popeo se na pet”. dodala je Levine Cava.

Dvanaestorokatnica u Surfsideu djelomično se urušila u četvrtak, a potraga za mogućim preživjelima još uvijek traje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...