SLIKA MUŠKARCA SA PLAŽE U HRVATSKOJ POSTALA HIT: Pogledajte šta radi...

"Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" i dalje nasmijava.

  • Regija

  • 29. Jun. 2021  30. Jun. 2021

  • 0

U Dalmaciji nikad nije dosadno, a posebno je to slučaj ljeti, kad popularnoj Facebook stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" ne nedostaje šaljivog materijala za objave, piše Index.hr.

U posljednjih nekoliko dana fanove stranice nasmijalo je tako više kadrova, a najviše lajkova prikupio je kadar ispod. “Jebegasezasve”, piše uz fotografiju muškarca koji leži u ležaljci u neočekivanom položaju.

“I ladovina je pobigla od njega da je ne sramoti”, šalili su se fanovi stranice. “Ajme lipog stanja uma, blago mu se”, pisali su drugi.

“Sve 4 u zrak”, “Moraju se i tabani osunčati malo”, još su neke od reakcija, a bilo je i onih koji su se pitali što će mu suncobran.

Evo i još nekih kadrova koji su nasmijali fanove popularne stranice posljednjih dana.

altalt

Do prve benzinske #ajmo_guraj

Objavljuje Dnevna doza prosječnog DalmatincaPonedjeljak, 28. lipnja 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...