DŽAFEROVIĆ UPUTIO ČESTITKU BIDENU: “Poštovani predsjedniče…”

Čestitku prenosimo u cijelosti.

  • Vijesti

  • 03. Jul. 2021  

  • 2

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović uputio čestitku predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država Joeu Bidenu povodom 4. jula Dana nezavisnosti SAD-a.

Čestitku prenosimo u cijelosti.

Poštovani predsjedniče,

Čestitam Vam Dan nezavisnosti, praznik kojim se slavi duh slobode i ponosa velike američke nacije.

Slaveći svoj dvjesto četrdeset peti rođendan, američki narod odaje priznanje i potvrđuje privrženost vrijednostima Deklaracije o nezavisnosti, dokumentu koji je predstavljao inspiraciju kako za američki narod, tako i za ljude širom svijeta u borbi za slobodu i dostojanstvo.

Koristim ovu priliku i da Vama i narodu Sjedinjenih Američkih Država iskažem zahvalnost za sve što su Sjedinjene Američke Države uradile za Bosnu i Hercegovinu, njenu nezavisnost i slobodu, kao i naše težnje da postanemo dio euroatlantske porodice.

Uz čvrstu uvjerenost da će prijateljstvo između naše dvije države nastaviti da se razvija i jača, molim Vas da primite izraze mog dubokog poštovanja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...