SEVE JE SEVE: Podijelila fotografije sa odmora i jedan zanimljiv snimak (VIDEO)

U komentarima su je pohvalili za hrabrost, ali i malenog Aleksandra koji je uspio nagovoriti na ovaj poduhvat.

  • Estrada

  • 03. Jul. 2021  

  • 1

Hrvatska pjevačica Severina na svom Instagram profilu podijelila je fotografije sa odmora na Plitvičkim jezerima, koje prikazuju njeno druženje sa sinom Aleksandrom i spuštanje ziplineom, ali i druženje sa srnama i konjima na obližnjem ranču.

Prije nekoliko dana pjevačica je na svom profilu objavila video kako se spušta ziplineom u adrenalinskom parku, što se desilo na nagovor njenog sina za što mu se zahvalila u opisu.

-Hvala sine što si me nagovorio – piše u opisu snimka koji prikazuje Severinu kako se priprema i na kojem govori kako zapravo nije htjela ići, dok sluša upute sina kako će se najlakše spustiti.

U komentarima su je pohvalili za hrabrost, ali i malenog Aleksandra koji je uspio nagovoriti na ovaj poduhvat.

Nakon videosnimka Severina je u nekoliko objava prikazala sve ljepote lokacije koju je posjetila zajedno sa sinom i prijateljima, međutim najviše pažnje privukle su njene fotografije sa životinjama na obližnjem ranču.

Na Instagramu je objavila snimke i fotografije jahanja kroz prirodu, te simpatični video koji prikazuje Severinu okruženu srnama.

Video prikazuje pjevačicu kako hrani srne i jelene koji su je okružili dok im baca kukuruz.

Severina u bijeloj haljini i sa šeširom na glavi nije skidala osmijeh s lica, dok su životinje znatiželjno promatrale posjetioce i otimale se za hranu, prenosi Hayat.

Njenu sreću primijetili su i njeni obožavatelji koji su u komentarima istakli kako izgleda sretno te kako je lijepo vidjeti takvu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...