NEVJEROVATNA SCENA NA EURU: Pogledajte kako je Chiellini pred penale "šamarao" i gurao Albu

Nogometna reprezentacija Italije plasirala se u finale Evropskog prvenstva.

  • Sport

  • 07. Jul. 2021  

  • 0

Azzurri su sinoć na Wembleyju u Londonu nakon penala savladali reprezentaciju Španije sa 4:2 (1:1) i borit će se za trofej najboljeg tima Starog kontinenta.

Ono što je privuklo ogromnu pažnju pred izvođenje penala je scena u kojoj je Giorgio Chiellini doslovno "tukao" kapitena Španije Jordija Albu.

Kapiten Azzurra bio je vrlo raspoložen. Dio svog raspoloženja pokušao je prenijeti na Albu i to je učinio na zanimljiv način.

Nije Chiellini bio nimalo nježan prema rivalu. Dao mu je i mali šamar, odgurnuo ga je pred sudijama te se snažno pozdravio s njim.

Albi nije bilo nimalo svejedno, a ovakav odnos Chiellinija prema protivniku bio je smiješan i sudijama ovog meča.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...