NEVIĐENE GUŽVE NA SARAJEVSKOM AERODROMU: Puno k’o u košnici, je li moguće...

Svakodnevne gužve na terminalu odavno nisu viđene, vjerovatno još iz vremena prije početka pandemije, u martu prošle godine.

  • Vijesti

  • 08. Jul. 2021  08. Jul. 2021

  • 0

Gužve na sarajevskom aerodromu i brojni letovi daju nadu da turizam polako staje na noge, ali fotografije koje građani objavljuju po društvenim mrežama, izazivaju i drugačije reakcije.

Zahvaljujući boljoj epidemiološkoj situaciji i popuštanju restriktivnih mjera, Međunarodni aerodrom Sarajevo posljednjih mjesec dana vrvi od putnika, ako se uporedi situacija u odnosu na posljednjih godinu i po dana.

Svakodnevne gužve na terminalu odavno nisu viđene, vjerovatno još iz vremena prije početka pandemije, u martu prošle godine, prenosi Hayat.

Međutim, loša organizacija poziva na drugu vrstu odgovornosti – epidemiološku!

-Je li moguće da naš aerodrom ima ovako lošu organizaciju. Mogli ste ga bar malo urediti, o covid mjerama i distanci da ne govorim…slike sve govore. Svugdje u svijetu ima šalter za domaće stanovništvo, kod nas naravno nema. Pa imamo li mi kao državljani BiH ikakvu olakšavajuću organizaciju za svoje građane??? A o prijemu turista da ne govorim, katastrofa smo, stidim se da ih ovako dočekujemo u glavnom gradu, isto ovce u tor ste sve strpali! – napisala je M.H. na facebooku, te podijelila dvije fotografije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...