PREDRAG KON O ŠIRENJU DELTA SOJA COVIDA: "Bolnice će početi da se pune za ..."

...sedam dana."

  • Regija

  • 17. Jul. 2021  17. Jul. 2021

  • 0

Epidemiolog dr. Predrag Kon ponovo je komentarisao pojavu i širenje delta soja koronavirusa, i upozorio kako bi uskoro broj zaraženih mogao porasti.

On je na svom Facebook profilu građanima skrenuo pažnju da bi za tri sedmice brojevi novooboljelih mogli da postanu četvorocifreni u jednom danu, kao i da će bolnice vjerovatno početi da se pune već za sedam dana.

Također je još jednom ukazao da nema vremena za premišljanje i da bi hitno trebalo početi obaveznu vakcinaciju zdravstvenih radnika, a potom i drugih grupa stanovnika koje su izložene riziku.

Za one za koje sam sotona, prodana duša, izdajnik, po kojima se zlurado radujem ponovnom porastu kovida 19, molim, pa i...

Objavljuje Predrag KonSubota, 17. srpnja 2021.

Kon je, takođe, napisao da za one za koje je, kako je naveo, “sotona, prodana duša, izdajnik, po kojima naslućuje ponovni porast Covid-19, insistira da se usredsrede na jedinog protivnika svih nas, a to je virus, ovog puta u delta varijanti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...