LJUBI, LJUBI, AL` GLAVU NE GUBI: Ko je Marijana Gikić iz Bihaća koja je osvojila srce Zvonimira Bobana?

Zvonimir Boban snimljen je ovih dana u Bolu na otoku Braču, gdje ljetuje dugi niz godina, i to u društvu 33-godišnje stomatologinje Marijane Gikić, s kojom je, navodno, već neko vrijeme u romantičnoj vezi.

  • Estrada

  • 21. Jul. 2021  21. Jul. 2021

  • 0

O novoj ljubavi Boban se za sada ne oglašava, što i ne čudi, jer je svoj privatni život oduvijek nastojao čuvati podalje od javnosti. Njegova nova odabranica rodom je iz Bihaća, a u Zagrebu je 2005. godine završila Zdravstveno učilište, a potom i studij stomatologije, na kojem je diplomirala 2012. godine. Da joj je obrazovanje visoko na listi prioriteta, Marijana je dokazala iste godine, kada je upisala poslijediplomski doktorski studij dentalne medicine, a 2015. započela je specijalizaciju iz stomatološke protetike. Koliko je posvećena poslu, dalo se naslutiti i na temelju fotografija jedne od hrvatskih najpoznatijih stomatoloških poliklinika.

U aprilu ove godine, Marijana se nakratko okušala i u modnim vodama. Atraktivna brineta postala je zaštitno lice nove kolekcije brenda "DeLight", iza kojeg stoji dizajner Ivan Friščić.

Njezini profili na društvenim mrežama zaključani su za javnost, fotografije ne dijeli s javnosti, ali zato na svom Instagramu ponosno ističe da je majka male Vere, čime otkriva da ima djevojčicu. Navodno je već upoznala i nekoliko članova porodice Boban, s kojima se odlično slaže.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...