EDIN DŽEKO ZAUSTAVIO ŠPEKULACIJE: "Umoran sam od priče da idem ovdje ili ondje, MISLIM SAMO NA..."

Ako se po jutru dan poznaje, saradnja Džeke i Josea Mourinha mogla bi biti pun pogodak za obje strane, a i bh. reprezentativac je hvalio metode rada kod proslavljenog Portugalca.

  • Sport

  • 26. Jul. 2021  26. Jul. 2021

  • 0

Bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko oglasio se povodom stalnih špekulacija o mogućem transferu i odlasku iz Rome, poručivši kako je umoran od raznih nagađanja.

Kapiten nogometne reprezentacije BiH odigrao je odličan meč u pobjedi svoje Rome nad Debrecenom rezultatom 5:2. Iako je ušao u igru tek u drugom dijelu susreta, Džeko je uspio postići dva lijepa pogotka.

Neizbježna tema nakon susreta bio je komentar na transfer-špekulacije koje se već nekoliko prijelaznih rokova vežu uz bh. reprezentativca. I sam Džeko tvrdi da je umoran od toga, što je poručio novinarima "Sky Sporta" neposredno nakon završetka susreta.

"Umoran sam od slušanja Džeko ide ovdje ili ondje. Mislim samo na Romu i ništa drugo", započeo je Džeko razgovor nakon utakmice.

Ako se po jutru dan poznaje, saradnja Džeke i Josea Mourinha mogli bi biti pun pogodak za obje strane, a i bh. reprezentativac je hvalio metode rada kod proslavljenog Portugalca, piše "Klix".

"Mi smo tek na početku. Trenutno sve ide kako treba i pripreme su vrlo dobre, iako su noge i dalje pomalo teške. Svi smo sretni. Mourinho nas tjera da treniramo jako i uvijek nam traži maksimalno zalaganje", dodao je.

Kapiten "Zmajeva" dočekao je i meč u dresu Rome u kojem je igrao pred prisustvom publike.

"Dugo se nismo vidjeli i ostavilo je dobar utisak na nas. Nadamo se da će naredne sezone sve biti kako treba s navijačima na stadionu", zaključio je Džeko.

Podsjetimo, Džeko se vrijedno sprema za posljednju sezonu aktuelnog ugovora s Romom. Špekulacija je bilo mnogo, ali čini se kako je bh. napadač sretan nakon dolaska Mourinha i da će ostati u redovima "Vučice".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...