SEVERINA RASPLAKALA HRVATSKU: Ovo je njena poruka povodom 20 NAJTEŽIH MJESECI

Pjevačica je prije 20 mjeseci izgubila starateljstvo nas sinom i od tog 28. novembra 2019. godine njezin sin živi s ocem Milanom Popovićem.

  • Estrada

  • 28. Jul. 2021  28. Jul. 2021

  • 1

Na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu Severina je 28. novembra 2019. godine izgubila spor sa Milanom Popovićem oko starateljstva nad njihovim sinom. Sutkinja je tada donijela privremenu mjeru kako će dječak živjeti s ocem, koji će samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta, a majka ima pravo viđati sina u dogovorenim terminima. Nakon ove odluke, Severina se nastavila sudskim putem boriti za starateljstvo nad sinom, a danas, 20 mjeseci nakon donošenja ove privremene mjere, objavom na društvenim mrežama rasplakala je mnoge.

"Dvadeset mjeseci je prošlo od kada je moj sin iseljen iz svoga doma, u kojem je mirno živio sedam i po godina... Bez pitanja, grubo, isti dan... I izbjeglice iseljavaju s njihovim majkama... U ovih 30 godina, koliko pjevam, više su me objavljivali ljudi sa svojom djecom nego što sam ja objavila fotografija sa svojim djetetom. Ne kao Severina nego kao ponosna mama. To mi je zabranjeno pa vam poklanjam pjesmu sa 'Zagrepčankama i dečkima'... Hvala svima na podršci", napisala je pjevačica i objavila snimku svoje pjesme "Rođeno moje", koju je otpjevala sa "Zagrepčankama i dečkima".

Mnogi pratioci s riječima podrške javili su joj se u komentarima, a njena dobra prijateljica Iva Radić joj je napisala: "Rasplakala si me ponovno." Među brojnim porukama podrške bila je i ova: "U tebi je srce borca, ne boj se. Sve će biti dobro. Čuvaj sebe i svoje zdravlje i nek' ti energija ljubavi koju primaš kroz glazbu, da snagu i vibraciju da se sve loše odbije od vas i da živite u miru."

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...