PLJUŠTE KOMENTARI: Pogledajte kako je FBI agent analizirao ponašanje Aleksandra Vučića (VIDEO)

Navarro je predsjednika Srbije uzeo kao primjer nelagodnog ponašanja te je na Twitteru podijelio video Vučića koji se na nedavnoj konferenciji za medije vidno grčio od nelagodnosti kada je čuo glas novinarke N1 Žakline Tatalović. 

  • Regija

  • 29. Jul. 2021  29. Jul. 2021

  • 0

Neverbalna komunikacija predsjednika Srbije Aleksandra Vučića toliko je upečatljiva da je analizu njegovog ponašanja proveo i nekadašnji FBI agent i ekspert za neverbalnu komunikaciju Joe Navarro

Navarro je predsjednika Srbije uzeo kao primjer nelagodnog ponašanja te je na Twitteru podijelio video Vučića koji se na nedavnoj konferenciji za medije vidno grčio od nelagodnosti kada je čuo glas novinarke N1 Žakline Tatalović. 

On je naveo i da Vučić ovdje jasno pokazuje svih sedam znakova nelagodnosti te je pozvao tviteraše da pokušaju da ih nabroje. Komentari su bili brojni, a neke od pretpostavki šta je Vučić ovdje uradio su - kršenje ruku, slijeganje ramenima, duboki izdah, stiskanje usana, skupljanje obrva i još mnoge.

Ono što smo znali i što je već postalo upečatljivo jeste da predsjednik na pitanja novinara koji nisu režimski reaguje grčevito, a naročito na pitanja Žakline Tatalović, koja je jučer i izazvala ovu reakciju.

- Kako komentariše činjenicu da su članovi navijačke grupe koju predvodi uhapšeni Veljko Belivuk, obezbjeđivali Vašu inauguraciju - glasilo je pitanje novinarke.

Naravno, Vučić je izbjegao da direktno odgovori na ovo postavljeno pitanje i napravio se naivan, kazavši da Belivuk nije član Srpske napredne stranke, ali i da jeste, to samo govori u pozitivnom svjetlu o SNS-u, jer je Belivuk uhapšen.

Predsjednikove neverbalne reakcije, izgleda, govore nešto sasvim drugo od njegovih verbalnih, piše Direktno.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...