A SAD SPEKTAKL: Rasprodane ulaznice za susret Elfsborga i VELEŽA u Švedskoj

Susret će se igrati na “The Borås Areni”, čiji je kapacitet 16.200 gledalaca, ali će on, zbog restrikcija uzrokovanih pandemijom koronavirusa, biti smanjen na 3.000.

  • Sport

  • 30. Jul. 2021  30. Jul. 2021

  • 0

Fudbaleri mostarskog Veleža sinoć su napravili veliki podvig i, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, eliminisali grčki AEK iz kvalifikacija za UEFA-inu Konferencijsku ligu.

Naš tim će već narednog četvrtka igrati prvi susret trećeg kola kvalifikacija protiv Elfosborga, a prvi susret bit će odigran u Švedskoj.

Susret će se igrati na “The Borås Areni”, čiji je kapacitet 16.200 gledalaca, ali će on, zbog restrikcija uzrokovanih pandemijom koronavirusa, biti smanjen na 3.000.

Elfsborg ima oko 2.000 godišnjih karata i sponzora koji imaju pravo prvenstva, a ostale ulaznice puštene su u prodaju danas. Međutim, prodaja je veoma brzo završena i ulaznice za ovaj susret su rasprodane.

Cijena jedne ulaznice je iznosila 180 švedskih kruna, što je oko 30 konvertibilnih maraka.

Susret između Elfsborga i Veleža igra se u četvrtak sa početkom od 18.45 sati.

(N1)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...