"GDJE SE PROIZVODI OVAJ AUTO?": Evo šta prolaznici govore o Rimčevoj Neveri (VIDEO)

Nakon što je detaljno prezentiran potencijalnim kupcima i odabranim novinarima, pojedini predstavnici medija dobili su prilike osobno isprobati Neveru.

  • Auto

  • 01. Avg. 2021  01. Avg. 2021

  • 0

Prolaznici su nedavno u centru Zagreba mogli vidjeti novu Neveru.

O Rimčevom hipersportašu sve je rečeno. Nakon što je detaljno prezentiran potencijalnim kupcima i odabranim novinarima, pojedini predstavnici medija dobili su prilike osobno isprobati Neveru.

Među njima je priliku dobio i automobilist Juraj Šebalj koji je iskoristio priliku da testira prolaznike i uvidi koliko su upućeni u Rimčev najnoviji proizvod. 

Kao što je to učinio nekoliko puta prije, automobil je parkirao na zagrebačkom Glavnom kolodvoru te potom ljepljivom trakom sakrio logo proizvođača. Nakon toga je pokušao od prolaznika saznati što misle o automobilu, je li ga prepoznaju i slične informacije. U nastavku pogledajte kako su reagirali.    (Index Auto)            

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...