SVI SE SMIJU SPORTSKOM KOMENTATORU: Evo šta je rekao Velid Spaho nakon što je Rus po treći put srušio letvicu

"...za Ivanyuka. Vratit će se kući s rukama u džepovima... Možda s ponekim suvenirom iz Japana."

  • Šareni svijet

  • 02. Avg. 2021  02. Avg. 2021

  • 0

Olimpijske igre u Tokiju su u samoj završnici. Kreću odlučujuće borbe za medalje, gdje se i Bosna i Hercegovina nada prvom olimpijskom odličju. 

Amel Tuka će u srijedu, 4. augusta, u utrci na 800 metara tražiti put do postolja. 

Atletika je, inače, zanimljiva. Kolege sa BHT-a 1 odlično vode direktne prijenose iz Tokija, uspijevaju dočarati svaku situaciju. 

Tako je zanimljivo bilo i tokom takmičenja u skoku uvis. Komentator je bio Velid Spaho, koji je u javnosti poznat po čestim doskočicama zbog kojih je znao i završiti na naslovnicama portala.

Ovog puta zanimljiv komentar je dao za ruskog takmičara Ilyu Ivanyuka, koji se borio s visinom od 2,30 metara.

Nakon što je Rus po treći put srušio letvicu na 2,30 i time se oprostio od medalje, Spaho je komentirao i ponovo nas sve nasmijao:

"Šteta, ponovo ruši letvicu. Ništa od medalje za Ivanyuka. Vratit će se kući s rukama u džepovima... Možda s ponekim suvenirom iz Japana", prenosi Radio Sarajevo.

Ivanyuk je takmičenje završio na devetom mjestu, a u nastavku Olimpijade očekuje nove urnebesne komentare našeg komentatora Spahe, koji je jednom prilikom iskreno rekao da "svaku utakmicu doživljava kao da je finale Svjetskog prvenstva".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...