USPJEŠNA AKCIJA AMERIČKE POLICIJE: Ubijen napadač koji je ranio nekoliko ljudi ispred Pentagona (VIDEO)

Zvanične stranice Pentagona napisale su kako autobuska i metro stanica ostaju blokirane do okončanja policijske istrage.

  • Svijet

  • 03. Avg. 2021  04. Avg. 2021

  • 0

Iz Ministarstva odbrane SAD-a je večeras potvrđeno da je okončana blokada Pentagona, nakon što je policija ubila napadača koji je otvorio vatru u blizini ove zgrade, te je pri tome povrijedio nekoliko osoba.

Zvanične stranice Pentagona su napisale kako autobuska i metro stanica ostaju blokirane do okončanja policijske istrage.

"Pentagon je ponovo otvoren nakon pucnjave. Koridor 2 i stanica metroa su i dalje zatvoreni dok je Koridor 3 otvoren za pješake", saopćeno je.

Prema pisanju američkih medija, napadač je ubijen od strane policajca koji se nalazio u obezbjeđenju Pentagona, te je navedeno da se napadač nije uspio približiti zgradi Pentagona.

"U ovom trenutku nema dodatnih osumnjičenih, a mjesto događaja je i dalje zaštićeno. U incidentu je povrijeđen jedan policajac i trenutno mu se ukazuje ljekarska pomoć", navodi se u američkom magazinu Politico.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...