MUZUR ZAČEPIO USTA KRITIČARIMA: "Šminko gradska, pazite se, ubit će vas kompleksi, šta bismo, onda, mi bez vas?“

"Đaci, studenti i penzioneri koji žive u ovim općinama, valjda imaju pravo na normalan život i, evo, između ostalog, na tačan, uredan i jedan prevoz od svoje općine do centra grada, a ne samo vi po koje tramvaj dođe svakih par minuta."

  • Društvo

  • 09. Avg. 2021  09. Avg. 2021

  • 1

Nermin Muzur, načelnik općine Ilidža, oglasio se na Facebooku povodom komentara na račun, kako je naveo na ovoj društvenoj mreži, otvorenja pruge Sarajevo - Pazarić.

Njegovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti:

"Čitam komentare tzv. FGR kako je njima strašno da je vijest to što imamo brzi voz od Pazarića do Željezničke stanice.

I ako se najmanje tiče mene i moje općine, ali da vam kažem da u Hadžićima, Ilidži, N. Gradu, ako niste znali, stanuju djeca koja idu u školu, omladina koja studira, penzioneri koji su od svojih plata, između ostalog, gradili ovaj naš grad, a do sada su morali da koriste dva ili tri prevoza da bi došli do svoje škole, fakulteta ili neke zdravstvene ustanove.

Nisu oni, 'šminko gradska', majmuni, već ljudi kao i svi ostali kojima su potrebna olakšanja svakodnevnice.

Gospodo FGR, za njih i za nas je ovo vijest.

Đaci, studenti i penzioneri koji žive u ovim općinama, valjda imaju pravo na normalan život i, evo, između ostalog, na tačan, uredan i jedan prevoz od svoje općine do centra grada, a ne samo vi po koje tramvaj dođe svakih par minuta.

Budite mi dobro, pazite se, ubit će vas kompleksi. Šta bismo, onda, mi bez vas?", napisao je Nermin Muzur, načelnik općine Ilidža.

Čitam komentare tzv. FGR kako je njima strašno da je vijest to što imamo brzi voz od Pazarića do Željezničke stanice. I...

Objavljuje Nermin MuzurPonedjeljak, 9. kolovoza 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...