OVAKO SE SLAVI MILIONSKI UGOVOR: Slovenski košarkaš unajmio raskošan dvorac, Severina zabavljala oduševljene Amerikance!

U raskošnom dvorcu uzvanike je počastio večerom, dok se za odličnu atmosferu pobrinula Severina.

  • Sport

  • 11. Avg. 2021  12. Avg. 2021

  • 0

Slovenski košarkaš Luka Dončić potpisao je ugovor s Dallas Mavericksima vrijedan 207 miliona dolara, nakon čega je uslijedila i velika proslava.

Nakon potpisivanja petogodišnjeg ugovora u utorak je delegacija Dallasa stigla u Sloveniju kako bi olakšala Slovencu posao nakon učešća na Olimpijskim igrama.

A šta je napravio Dončić? Odlučio proslaviti i novac potrošiti na Severinu.

alt

Zabava u raskošnom dvorcu

Na spektakularnoj zabavi u Ljubljani pojavio se i gazda Mavericksa Mark Cuban te legendarni Dirk Nowitzki, ali i trener Dallasa Jason Kidd, a slovenski obožavatelji u nevjerici su ih gledali kako šeću ulicama slovenske metropole nekoliko sati prije početka tuluma.

U raskošnom dvorcu uzvanike je počastio večerom , dok se za odličnu atmosferu pobrinula Severina.

Fotografije zabave objavila je u svom storiju na Instagramu Urša Knap Okretić, djevojka Dončićevog saigrača iz reprezentacije Luke Rupnika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...