LIVNJAK NE OPRAŠTA: Selektor Hrvatske Zlatko Dalić prekrižio jednog od najboljih napadača "Vatrenih"...

Nastavak kvalifikacija bez njega, bez obzira na negativne stavove prema njegovim igrama, predstavlja štetu, jer on ima vrline koje su reprezentaciji Hrvatske hronično deficitarne.

  • Sport

  • 13. Avg. 2021  13. Avg. 2021

  • 0

Uskoro će selektor reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić objaviti popis igrača na koje računa za nastavak kvalifikacija za SP u Kataru. U tri susreta, s Rusijom (1. septembra) i sa Slovačkom (4. septembra) u gostima te sa Slovenijom (7. septembra) u Splitu, može se potvrditi ambicija osvajanja prvog mjesta u grupi, ali se može i kompromitirati kvalifikacijski put za Mundijal, pišu "Sportske novosti".

Sasvim je izvjesno kako je Dalić prekrižio jednog od najbolji hrvatskih napadača Antu Rebića.

Rebić je krajem juna na Instagram profilu izbacio sve frustracije koje ga muče nakon lošeg Eura te javnih prozivanja kako je jedan od krivaca za poraz od Španaca zbog znane (ne)zgode oko mijenjanja kopački.

Rebić je to učinio krajnje neumjesnim pristupom i sadržajima napada na Dalića preko društvene mreže, na komentatore, a onda je sam sebe isključio iz etera kada se rasplamsala javna prozivka. Taj Rebićev pristup nije nešto novo u njegovoj karijeri, samo se ponavlja. Ovaj put je bio drastičniji vjerovatno i zato što se osjeća moćnijim kao značajan igrač AC Milana.

Nastavak kvalifikacija bez Rebića, bez obzira na negativne stavove prema njegovim igrama, predstavlja štetu, jer on ima vrline koje su reprezentaciji Hrvatske hronično deficitarne.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...