STANJE JE LOŠE: Legendarni srbijanski glumac Lane Gutović prebačen na intenzivnu njegu...

Glumac Lane Gutović je u petak hitno primljen u bolnicu zbog problema sa disanjem i ljekari su odlučili da ga stave na kisik.

  • Kultura

  • 18. Avg. 2021  18. Avg. 2021

  • 2

Urađen mu je PCR test i rezultat je pokazao da nema koronavirus.

Međutim, Lanetu se u ponedjeljak poslijepodne naglo pogoršalo stanje, pa je premješten na odjeljenje intenzivne njege.

Glumac je bio dobro, nakon što je primljen na VMA. Malo je teže disao, ali se stanje prije dva dana dosta promijenilo, trvdi izvor.

"Preko noći mu se drastično pogoršalo stanje. Stavljen je na kiseonik, pošto ima problema sa disanjem, a radili su mu i skener i sve potrebne analize. U ponedeljak poslepodne zvao sam VMA da čujem kako je i glavna sestra mi je rekla da situacija nije dobra i da je Lane premešten na odeljenje intenzivne nege", kaže isti izvor, a prenose "Novosti".

Kako navodi isti sagovornik, Gutović je prije dva mjeseca preležao lakši oblik Covida-19, ali se nije potpuno oporavio, pa je morao da otkaže sve predstave.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...