„KAD KRENE DA PADA, SVI MU SKAČU NA LEĐA..“: Svetlana Cenić nakon skupa na Kozari razmontirala vožda iz Laktaša…

Profesorica Svetlana Cenić komentirala je održavanje SNSD-ovog skupa na Mrakovici.

  • Mini market

  • 22. Avg. 2021  22. Avg. 2021

  • 1

Pod sloganom "Živjeće Srpska", u spomen-području Mrakovica na Kozari održan je veliki skup SNSD-a, kojem je prisustvovalo najviše rukovodstvo te stranke, predvođeno liderom Miloradom Dodikom.

Nakon završetka skupa oglasila se i profesorica Svetlana Cenić.

„Tako volim kad autokrata prinudi ljude iz javne uprave i državnih preduzeća da dođu na skup, pa zdipi mikrofon, veliča sebe i sve redom ubeđuje kako ga vole. Oni se teše kako je plata redovna. Kad krene da pada, svi mu skaču na leđa. Toliko puta viđeno“, poručila je Svetlana Cenić.

Podsjetimo, Dodik je na Kozari kazao kako je na zborovanje članova SNSD-a organizovanim prijevozom došlo 14.107 ljudi, plus oni koji su došli u vlastitoj režiji, od ukupno 180.000 članova ove partije.

No, propustio je spomenuti na koji način je rukovodstvo SNSD-a mobiliziralo svoje članstvo.

„Slobodna Bosna“ o tome je ranije detaljno izvijestila.

Detaljnije pročitajte OVDJE.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...