JEDAN OD NAJBOLJIH KOŠARKAŠA SVIH VREMENA: Michael Jordan stigao u Split, najam jahte na kojoj boravi sedmično košta milion eura (VIDEO)

Amerikanac nije mogao promaknuti brojnim turistima i Splićanima koji su ga snimali dok se penje na luksuzno plovilo O'Pari.

  • Sport

  • 22. Avg. 2021  

  • 0

Jedan od najvećih košarkaša svih vremena Michael Jordan (58) nalazi se u Hrvatskoj. U nedjelju je oko 18 sati sletio na splitski aerodrom i potom se ukrcao na jahtu na Zapadnoj obali.

Amerikanac nije mogao promaknuti brojnim turistima i Splićanima koji su ga snimali dok se penje na luksuzno plovilo O'Pari.

To je jahta izgrađena prošle godine, duga 95 metara i sa šest paluba čiji sedmični najam stoji čak milion eura, piše Slobodna Dalmacija.

Zvijezda Chicago Bullsa i šesterostruki NBA prvak ipak nije stigao na druženje s bivšim suigračem Tonijem Kukočem koji se nalazi u Chicagu.

Lani je u Splitu bio Magic Johnson, a sad je u grad podno Marjana stigao još jedan legendarni košarkaš.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...