DOK SE ON NALAZI U PRITVORU, PUBLIKA ODLUČILA: Dragan Bjelogrlić proglašen glumcem večeri na …

Bjelogrlić u filmu “Nečista krv, greh predaka” tumači naslovnu ulogu Hadži Trifuna.

  • Regija

  • 23. Avg. 2021  

  • 0

Dragan Bjelogrlić, koji se nalazi u pritvoru u KPZ Niš zbog fizičkog napada na režisera Predraga Gagu Antonijevića jutros oko četiri sata u hotelu "Ambasador" u Nišu, na osnovu glasova publike proglašen je večeras glumcem druge večeri festivala Filmski susreti Niš.

Bjelogrlić u filmu “Nečista krv, greh predaka” tumači naslovnu ulogu Hadži Trifuna.

Bjelogrlić je danas zadržan u policiji do 48 sati zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nasilničkog ponašanja, odnosno zato što je jutros iz još neutvrđenih razloga udario Antonijevića i nanio mu vidne povrede na licu.

Napad je snimila nadzorna kamera u holu hotela, gdje se sve odigralo pred brojnim svjedocima, uglavnom koleginicama i kolegama Bjelogrlića i Antonijevića.

Bjelogrlić bi u utorak trebalo da bude saslušan u tužilaštvu, navode srbijanski mediji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...