NOVI VELIKI USPJEH KOMPANIJE IZ SREDNJE BOSNE: Prva bh. kamp prikolica na svjetskom sajmu u Düsseldorfu, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Radi se o potpuno novom konceptu eksterijera i interijera.

  • Ekonomija

  • 26. Avg. 2021  

  • 3

Kompanija Derubis ne prestaje sa iznenađenjima i već neko vrijeme pripremaju prezentaciju svoje prve kamp prikolice koja se (kao i prva jahta) drastično razlikuje od svega na svjetskom tržištu. Vrijedna ekipa u Vitezu osmislila je prvu monolitnu, integralnu kamp prikolicu koja ima više od 10 inovativnih rješenja. Radi se o potpuno novom konceptu eksterijera i interijera.

Kamp prikolica Derubis je jedina svjetska premijera na Caravan Salon Düsseldorf ove godine i ne treba sumnjati da će njena prezentacija izazvati veliki interes.

U nastavku pogledajte fotografije završene prve bh. kamp prikolice.

Foto:Travnički.info

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...