BOMBA IZ ENGLESKE: Pep Guardiola objavio da napušta Manchester City, spreman je za novi izazov u karijeri…

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio je Barcelonu, Bayern i sada City.

  • Sport

  • 26. Avg. 2021  

  • 0

Pep Guardiola potvrdio je da će otići sa klupe Manchester Cityja kada mu istekne ugovor 2023. godine.

U redove „Građana“ je stigao 2016. i osvojio do sada tri titule u Premijer ligi. Španac ističe da će mu poslije sedam godina u Cityju sigurno trebati odmor.

Mislim da je to veliki vremenski period. Pravi trenutak da stanem, napravim pauzu i odlučim šta dalje“, rekao je Gvardiola.

U dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio je Barcelonu, Bayern i sada City.

Volio bih da u budućnosti preuzmem reprezentaciju, bilo neku iz Evrope ili Južne Amerike, volio bih da učestvujem na Evropskom prvenstvu ili Copa Americi. To bi bilo dragocjeno iskustvo“, kazao je Guardiola.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...