LOŠIJE VRIJEME NAM SE PIŠE OD NOĆNIH SATI: U Hercegovini je već počelo...

Sa zapada se približava veća količina vlažnog zraka koja će u narednim satima i noćas donijeti jaču kišu većem dijelu zemlje.

  • Vijesti

  • 28. Avg. 2021  

  • 1

Jug Hercegovine je u ovim trenucima zahvatilo jače grmljavinsko nevrijeme uz obilnu kišu a možda da ima i leda.

Sa zapada se približava veća količina vlažnog zraka koja će u narednim satima i noćas donijeti jaču kišu većem dijelu zemlje.

U Hercegovini i dalje može biti jačih grmljavinskih pljuskova, a grmljavina se može ponegdje javiti i u Bosni.

U narednim danima očekuje nas slično vrijeme, piše Hayat.

U nedjelju 29.08.2021., pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i tokom prijepodneva kiša se očekuje u većini područja. Poslije podne padavine uglavno u Posavini i Krajini. Vjetar slab u Bosni sjeverni i sjeverozapadni, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu do 20, a dnevna od 12 do 18, na jugu do 24 °C.

alt

U ponedjeljak 30.08.2021., jutro u Bosni umjereno do pretežno oblačno sa maglom po kotlinama. U ostatku dana postepeno razvedravanje. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu do 18, a dnevna od 19 do 24, na jugu do 28 °C.

U utorak 31.08.2021., jutro u zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne pretežno oblačno, a u ostatku zemlje sunčano. Tokom dana porast naoblake u Bosni. Poslije podne kiša i lokalni pljuskovi se očekuju u centralnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od 11 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 20 do 26, na jugu do 28 °C.

U srijedu 01.09.2021., pretežno oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim pljuskovima u većem dijelu Bosne. Jutarnja temperatura od 11 do 16, na jugu do 19, a dnevna od 18 do 23, na jugu do 28 °C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...