POGLEDAJTE PRVE FOTOGRAFIJE RONALDA U DRESU MANCHESTER UNITEDA: Konačno se zna i koji će broj nositi

Ronaldo je odmah odradio i prvo službeno fotografiranje u dresu Uniteda

  • Sport

  • 31. Avg. 2021  

  • 0

Portugalski golgeter Cristiano Ronaldo (36) potpisao je dvogodišnji ugovor sa Manchester Unitedom, čime je okončana priča oko njegovog povratka u klub s kojim je u periodu od 2003. do 2009. godine osvojio osam velikih trofeja, uključujući i Ligu prvaka.

Manchester United će platiti Juventusu 15 miliona eura odštete plus osam miliona u bonusima zavisno od Ronaldovog učinka.

"Jedva čekam da ponovno zaigram pred punim Old Traffordom. Manchester United je uvijek imao posebno mjesto u mom srcu i dirnut sam porukama koje sam dobio otkad je objavljeno da se vraćam u United", saopćio je Ronaldo.

Prve slike u dresu

Ronaldo je odmah odradio i prvo službeno fotografiranje u dresu Uniteda, a klub se time pohvalio na svojim društvenim mrežama.

U prvom mandatu u Unitedu Ronaldo je u 292 utakmice postigao 118 golova, nakon toga je devet sezona proveo u Real Madridu, a posljednje tri u Juventusu.

Vrijedi još spomenuti kako će Ronaldo vrlo vjerojatno na dresu nositi svoju "sedmicu" jer Edinson Cavani je na svom službenom Instagramu na kraju imena dodao broj 21, a do sada je on nosio sedam.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...