UMJESTO NAGAĐANJA: Naomi Campbell otvoreno progovorila o tome kako je dobila kćerku u petoj deceniji (FOTO)

Manekenka je u jednom intervjuu otvoreno govorila o svom privatnom životu, otkrivši kako je zahvaljujući surogat majci dobila kćerku, ali njeno ime, kao ni lik, i dalje ne otkriva javnosti.

  • Žena

  • 02. Sep. 2021  02. Sep. 2021

  • 0

Britanska manekenka Naomi Campbell poznata po bogatoj karijeri ali i kontroverznom ljubavnom životu odlučila je progovoriti o tome kako je dobila kćerkicu. Krenula su razna nagađanja ali ona je odlučila da stavi tačku na priče.

Manekenka je u jednom intervjuu za The Cut otvoreno govorila o svom privatnom životu, otkrivši kako je zahvaljujući surogat majci dobila kćerku, ali njeno ime, kao ni lik, i dalje ne otkriva javnosti.

Ona ne krije da je oduševljena svojom kćerkicom, od trenutka kada je dobila. Nedavno je postavila njenu sliku gdje se može vidjeti da je već princeza koja nosi brendiranu obuću.

altIzvor : Screenshot

Na fotografiji se moglo vidjeti kako drži njena stopala u naručju i pohvalila se njenim stilom. Na fotografiji se vidio natpis: „Moji otkucaji“, što je njene pratioce raznježilo, prenosi Nova.rs.

Ono što je izgleda nju pogađalo jeste činjenica da se njeno majčinstvo dovodilo u pitanje, stoga je odlučila da stane na put zlim jezicima, otkrivši pravu istinu, koje se ne stidi, već ponosi, svojom nasljednicom.

Naomi je ranije je istakla da želi da postane majka.

Ona je sa novinarom „Metroa“ razgovarala o biološkom pritisku na žene da imaju djecu, pa je u vezi sa tim rekla: „Sada, kada je nauka napredovala mislim da to mogu da uradim kad hoću“.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...