GRUDNJAK NAMJERNO ZABORAVILA: Slavna Naomi Campbell zasjala na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu, svi pričaju o njezinoj...

"Ona je najveći blagoslov koji sam mogla zamisliti i najbolja odluka koju sam donijela u životu", kazala je slavna manekenka.

  • Show

  • 26. Maj 2022  30. Maj 2022

  • 0

Među brojnim zvijezdama koje su ove sedmice zaposjele Azurnu obalu zbog filmskog festivala u Cannesu, stigla je i slavna manekenka Naomi Campbell (52). A njezin dolazak i pojavljivanje na crvenom tepihu u raskošnoj kreaciji modne kuće Valentino Cotoure palo je u drugi plan jer su svi pričali o osobi s kojom je stigla na festival.

Crna pantera je naime, u luksuzni Antibes gdje je odsjela, stigla sa svojom jednogodišnjom kćerkicom koju vješto skriva od očiju javnosti. Manekenka je u nedavnom razgovoru za britanski Vogue, za čiju je naslovnicu pozirala s malenom, otkrila kako je djevojčica njezino biološko dijete, no njezino ime, ko je otac i ko ju je rodio, nije željela otkriti. No raspričala se kako ju je majčinstvo potpuno promijenilo i kako ima sreće jer je njezina kćer vrlo mirno dijete koje voli putovati kao i ona.

Foto: Shutterstock

''Puno spava, skoro uopće ne plače, ne boji se aviona i nerazdvojne smo. Ona je najveći blagoslov koji sam mogla zamisliti i najbolja odluka koju sam donijela u životu", kazala je slavna manekenka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...