NA PROSLAVI DANA PADA BASTILLE: Naomi Campbell za svečanost izabrala haljinu poznatog francuskog kreatora, evo ko joj je društvo pravio (FOTO)

Naomi Campbell bila je gošća na proslavi dana pada Bastille koji je obilježen velikom vojnom paradom na čuvenoj pariškoj aveniji Champs-Elysees. Pad Bastille Francuzi obilježavaju kao državni praznik sjećajući se 14. jula 1789. kada je jurišem revolucionarnih snaga osvojena zloglasna tvrđava Bastille, tamnica u pariškom predgrađu Saint Antoine.

  • Žena

  • 14. Jul. 2022  14. Jul. 2022

  • 0

Veliku proslavu dana pada Bastille nije propustila ni Naomi Campbell koja je u Parizu viđena u društvu Brigitte Macron, prve dama Francuske.

Slavni supermodel pažnju je privukao i izborom outfita za svečanost, s potpisom luksuzne francuske modne kuće Louis Vuitton.

Naomi Campbell na obilježavanju praznika pada Bastille u kratkoj haljini modne kuće Louis Vuitton - 2Naomi Campbell i Brigitte Macron na obilježavanju praznika pada Bastille u Parizu (Foto: Profimedia)

Naomi je izgledala vrlo šik u haljini mini A kroja sašivenoj od lureks tvida bogate teksture u nježnim tonovima, a posebnost tog luksuznog materijala je i ta što se svjetluca na svjetlu. Kontrastni satenski umetci kreaciji daju suptilnu notu savremenog stila te naglašavaju ženstvenu siluetu. Haljina sa stražnje strane ima zlatni patentni zatvarač.

Mini haljinu Naomi Campbell sjajno je kombinirala uz bijele čizmice s debljom visokom petom, ukrašene prepoznatljivim logom kuće Vuitton. Stajling u svijetlim tonovima zaokružila je s bijelom torbicom, prenosi Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...