ŠAROVIĆ IMA JASNU VIZIJU: “Ključnu ulogu u velikoj pobjedi SDS-a na izborima 2022. godine odigrat će…”

Šarović se osvrnuo i na sjednicu KOLOS koja je juče održana u Banjaluci, na kojoj je za predsjednika tog stranačkog tijela izabran Zoran Vidić, načelnik Broda.

  • Politika

  • 03. Sep. 2021  03. Sep. 2021

  • 0

Nakon što se, zajedno sa zamjenikom predsjednika SDS -a , Radom Savićem , sastao sa gradonačelnikom Bijeljine Ljubišom Petrovićem i članom Predsjedništva SDS -a iz Bijeljine, Tomicom Stojanovićem , Šarovićem rekao je gradonačelnik i njegov tim imaju punu podršku.

- Naš cilj u narednom razdoblju je da osnažimo Gradski odbor SDS -a u Bijeljini kako bi SDS bio najsnažnija politička partija u ovome gradu - istaknuo je Šarović.

Šarović se osvrnuo i na sjednicu KOLOS koja je juče održana u Banjaluci, na kojoj je za predsjednika tog stranačkog tijela izabran Zoran Vidić , načelnik Broda.

- Očekujem da ključnu ulogu u velikoj pobjedi SDS na izborima 2022. godine odigraju općine u kojim smo trenutno u poziciji vlasti. Građani su prepoznali aktivnosti i predan rad naših načelnika i to će biti naša najveća snaga. Idući vremenski period provešćemo u jačanju naše stranačke strukture i promociji programske platforme koja se privodi završetku. SDS će pred građane izaći sa jasnom vizijom ekonomskog i društvenog oporavka Republike Srpske i sa prepoznatljivim kandidatima koji građani prepoznaju kao lidere u svojim lokalnim zajednicama - poručio je Šarović, piše Srpskainfo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...