STANIĆ PONOVIO KO STOJI IZA NJEGOVOG RANJAVANJA: “Napad je bio politički motivisan, dovešću svjedoke koji će potvrditi da SNSD…”

...stoji iza ranjavanja.

  • Mini market

  • 07. Sep. 2021  07. Sep. 2021

  • 0

Miladin Stanić, šef poslaničkog kluba SDS-a u NSRS za Oslobođenje je govorio o istrazi u vezi sa  njegovim ranjavanjem u juli.

Kaže da vjeruje u institucije i da je sve kao na tacni i da se sve vidi.

I dalje vjeruje da je napad bio politički motivisan, te da iza njega stoji SNSD.

-Dovešću svjedoke koji će potvrditi da je tako. Rođake, komšije, policiju, inspektore. Čovjek je otvoreno govorio da mi može raditi šta hoće zato što su njegovi na vlasti, kazao je Stanić.

Kako bi se ponašao da on dođe na vlast opisao je jednom anegdotom iz svog života.

- Prije svega, ja sam vjernik, ali toliko sam i “sujevjernik”. Otac je meni i bratu na početku rata rekao: Ne dirajte nevinog i ne dirajte drugog ako hoćete da preživite. I samo tako se preživi. Moj cilj je bolja Republika Srpska. Moj cilj je da mi djeca rastu ovdje i da rade ovdje. A kako stvari stoje - neće rasti ovdje. A znate li da moja djeca rade za strane firme? Rade. Imaju veću platu nego predsjednik Vlade RS-a, kazao je Stanić.

(Cijeli intervju u današnjem izdanju Oslobođenja)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...