MODNO NEPOGREŠIVA: Kraljica Letizia oduševila potezom, neki bi rekli smjelo, a ona je opet „in“ (FOTO)

Dama u crnom ovaj je put poslala i još jednu poruku - sijeda kosa je ‘in‘ i nemojte je sakrivati!

  • Žena

  • 08. Sep. 2021  08. Sep. 2021

  • 0

Kraljica Letizia (48) gdje god da se pojavi, na prvu osvaja jednostavnim i decentnim modnim izričajem.

Početkom ove sedmice predsjedavala je manifestacijom "Retina ECO Awards" u Madridu, a riječ je o nagrađivanju najboljih projekata u 2020. godini koji su koristeći tehnologiju pomogli u borbi protiv klimatskih promjena.

Ljubiteljica šarenih outfita sada se ipak odlučila za crnu modnu kombinaciju, a vjerojatno je na umu imala i ozbiljnost manifestacije. U crnoj haljini španskog brenda ekološki prihvatljive odjeće Maria Malo naglasila je ramena, a u prvom planu su bile i crne cipele na visoku potpeticu brenda Carolina Herrera. Pohvalan je i izbor decentnog, pozlaćenog srebrnog prstena madridske kuće Karen Hallam.

image

Letizia je dala do znanja i kako nije opterećena svojim godinama što je možda 'kruna' njezinog karaktera i ovog outfita. Majka dvoje djece raspustila je kosu, a jasno se moglo vidjeti nekoliko sijedih pramenova. Ono od čega brojne žene strahuju i što vješto skrivaju, Letiziu, izgleda, nimalo ne zanima, navodi Gloria.hr.

Dama u crnom ovaj je put poslala i još jednu poruku - sijeda kosa je ‘in‘ i nemojte je sakrivati!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...