BEZ GREŠKE: Kraljica Letizia u lepršavoj cvjetnoj haljini asimetričnog kroja (FOTO)

Kraljica je izgled upotpunila naušnicama s dragim kamenjem u ružičastoj i zelenoj boji te sa ljubičastom torbicom, a izdanje su dodatno poboljšale lakirane bež salonke.

  • Žena

  • 14. Jun. 2022  14. Jun. 2022

  • 0

Španska kraljica Letizia u ponedjeljak je učestvovala na događanju u organizaciji Fondacije za zdravu kožu Španske akademije za dermatologiju i venerologiju u Madridu. Svrha akademije je provođenje i podrška aktivnosti koje poboljšavaju zdravlje kože stanovništva širenjem znanja o prevenciji, dijagnostici i liječenju kožnih bolesti.

Za ovu priliku kraljica je odabrala lepršavu cvjetnu haljinu brenda Maje. Na asimetričnoj haljini midi dužine istaknuli su se stegnuti dio u struku i V-izrez na dekolteu.

Kraljica je izgled upotpunila naušnicama s dragim kamenjem u ružičastoj i zelenoj boji te  sa ljubičastom torbicom, a izdanje su dodatno poboljšale lakirane bež salonke.

Kraljica Letizia u omiljenoj cvjetnoj haljiniKraljica Letizia u omiljenoj cvjetnoj haljini (Foto: Guliver Image)

Osim što se redovito nalazi na listama najbolje obučenih članova kraljevskih porodica, kraljica Letizija poznata je i po recikliranju odjeće.

Među omiljenim komadima koje bira za službene prilike su midi haljine koje laskaju njezinoj figuri a koje često reciklira i nosi više puta. Takav slučaj je i sa ovom cvjetnom haljinom koja se u njezinom ormaru nalazi već nekoliko godina što nimalo ne čudi s obzirom na to da se radi o komadu koji uvijek izgleda sjajno, navodi Zadovoljna.hr.

U cvjetnoj haljini brenda Maje 2019. godineU cvjetnoj haljini brenda Maje 2019. godine (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...