VULIN RIGA VATRU NA HRVATSKU: "Koga hrvatski mediji pljuju, taj dobro radi za Srbiju"

Da li je laž da je Alojzije Stepinac bio vikar ustaške vojske, da li je laž da se u Hrvatskoj daju imena ulicama po ustaškim zločincima, da li je Oluja nekažnjeni zločin nad Srbima, da li je Gotovina zločinac

  • Regija

  • 08. Sep. 2021  

  • 0

Hrrvatski mediji govore ono što njihovi političari ne smiju, jer dobiju odgovore posle kojih nema nastavka polemike, navedeno je u saopćenju za javnost Pokreta socijalista.

Njihovo saopćenje prenosimo u cjelosti:

"Dok su u Srbiji vladali političari koji su se kao Boris Tadić 'budili uz Severinu' i priznavali da je 'Srbija za prsa krivlja za rat', tada su hrvatski mediji bili podsmješljivi, ali puni naklonosti. Kada je Srbija prestala da se izvinjava i počela da se bori za sebe i Srbe koji žive van Srbije, tada je provalio bijes i strah. Našeg predsjednika Vulina napadaju i vrijeđaju, ali nikako da kažu šta nije istina u onome što govori. Da li je laž da je Alojzije Stepinac bio vikar ustaške vojske, da li je laž da se u Hrvatskoj daju imena ulicama po ustaškim zločincima, da li je Oluja nekažnjeni zločin nad Srbima, da li je Gotovina zločinac, da li Hrvatska pokušava da otcjepi Kosovo i Metohiju i da li Albance naziva 'braćom po oružju'? Vulinu je zabranjen ulaz u Hrvatsku ne zato što je lagao, već zato što je govorio istinu o Jasenovcu.

Hrvatski političari i njihovi mediji zamjeraju Vulinu obilježavanje Oluje, jačanje srpske vojske, razbijanje najsurovijih kriminalnih grupa, odbranu RS.

Politika koja je mješavina kompleksa i mržnje i ne može drugačije.

Koga su hrvatski mediji razapinjali, taj zna da radi dobro za Srbe. U životu se čovjek mjeri po prijateljima koje stekne, ali i više po neprijateljima koje svojom borbom zasluži. Od hrvatske politike, Aleksandar Vulin, nije mogao da zasluži iskrenijeg neprijatelja", odgovorili su u Pokretu socijalista medijima u Hrvatskoj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...