IMA 24 GODINE, A VEĆ IMA 22 DJECE: Samo dadilje sedmično koštaju 1000 KM

Već sa 17 godina rodila je prvu kćerkicu, a danas, pet godina kasnije, ima čak 22 djece – i ne planira stati.

  • Žena

  • 09. Sep. 2021  09. Sep. 2021

  • 0

Kristina Ozturk, 24-godišnja Ruskinja, upoznala je 57-godišnjeg Galupa prije nekoliko godina na odmoru u Gruziji i odmah su, kako kažu, ”kliknuli”.

Već sa 17 godina rodila je prvu kćerkicu, a danas, pet godina kasnije, ima čak 22 djece – i ne planira stati, prenosi Raport.ba.

Ostalu djecu nije, kaže, rodila prirodnim putem, već je imala surogat-majke kojima je platila ukupno 138.000 funti za uslugu.

“Oduvijek sam sanjala o tome da imam veliku porodicu, a isto je htio i moj suprug. Nakon što smo se upoznali, krenuli smo u ostvarivanje zajedničkog sna. Ne znam jesmo li najveća porodica na svijetu, ali znam da smo najsretnija”, izjavila je ova mlada mama koja trenutno živi sa 16 dadilja u gradu Batumi.

Ne misli da je propustila nešto iz mladosti time što je rano postala majka, baš naprotiv, veseli se tome da ima još djece.

“Sedmično potrošimo oko 3500 do 4200 funti na potrepštine za bebe, katkada bude manje, katkad više. Dadilje plaćamo oko 1000 KM sedmično. Trenutno živimo u kući na tri sprata, a u budućnosti ćemo morati još izgraditi ili kupiti veću kuću. Nemamo još tačan plan, zasad ima mjesta za sve nas.”

Kako prenosi LADbible, par je prvo planirao dobiti jedno dijete godišnje, ali shvatili su da imaju mogućnosti za više njih u kraćem razdoblju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...