OVO JE MAJKA IZ PAKLA KOJA JE ZAPALILA SINA: I ranije pokušala da zapali sinove

“Policija dobro radi svoj posao, zakazalo tužilaštvo”

  • Hronika

  • 03. Dec. 2023  

  • 0

Četrdesetčetvorogodišnja S. M. iz Srpske Crnje uhapšena je juče po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva iz Kikinde zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo nasilje u porodici.

Ona je navodno benzinom polila i zapalila svog sina Acu T. (26) koji joj je došao u posjetu a kako saznaje Blic ljekari mu se i dalje bore za život.

Nakon gnusnog zločina koji se dogodio u petak oko 20 sati u porodičnoj kući u Ulici kralja Aleksandra Aca T. je prebačen u zrenjaninsku bolnicu gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede u vidu opekotina na preko 50 posto tijela koje mu tamo nisu mogle biti sanirane te je hitno prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

"Pacijent A. T. koji je primljen u Urgentni centar UKCV zbog opsežnih opekotinskih povreda u trenutku ovog izvještavanja je teškog opšteg stanja. Po prijemu u UKCV i inicijalnom primarnom hirurškom tretmanu opekotinskih povrijeda pacijent je smješten na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola UC UKC gdje se dalje sprovodi intenzivan konzervativni tretman i monitoring", rekao je PR KCV Siniša Knežević.

Majka iz pakla već pokušala da zapali dva sina

Kako je “Blic” već izvještavao, S. M. je navodno zapalila svog sina Acu T. koji joj je došao u posjetu u kuću gdje živi sa svojim ljubavnikom Š.LJ. (58) i gdje već izdržava kaznu kućnog zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda.

Nezvanično saznajemo i da je prije oko dva mjeseca pokušala da zapali Acu T. i njegovog mlađeg brata S. T. (14) koji su joj došli u posjetu.

"Ona je kao i njen ljubavnik notorni alkoholičar i oduvijek je bila problematična i sklona nasilju. Ostavila je supruga sa osmoro djece i preselila se kod Š.LJ. gdje je bila u kućnom zatvoru ali se šetkala okolo bez problema", priča za Blic izvor upoznat sa tokom istrage koja je i dalje u toku.

“Policija dobro radi svoj posao, zakazalo tužilaštvo”

Naš izvor dodaje da postoji policijska službena bijeleška o tom incidentu kada je S. M. napala dvojicu sinova i pokušala da ih zapali i da je čitav slučaj policija prijavila nadležnom tužilaštvu u Kikindi koje nije adekvatno reagovalo.

"Da je tužilaštvo reagovalo i da je S. M., poznatu po raznim izgredima, iz kućnog premjestilo u pravi zatvor, ne bi došlo do ovakve strašne nesreće. Videćemo da li će sada konačno shvatiti da osumnjičenoj nije mjesto u kućnom, već u pravom zatvoru", nada se naš sagovornik.

Neutješni otac: “Koja majka može da uradi to svom djetetu?”

Rade T. otac povrijeđenog Ace T. skrhan bolom i u šoku kaže da ne može da vjeruje i da mu nije jasno kako je S. M. mogla da povredi svoje dijete.

"On mi je najstariji sin. Velika mi je rana i teško mi je da ovo pričam. Zadobio je opekotine na preko 50 odsto tijela. Vjerovatno će izgubiti vid i kosa mu je skroz izgorjela", kaže neutješni čovjek.

Priznaje da je svjestan toga da je njegov sin nekada umieo da provocira svoju majku ali, kako tvrdi, ne postoji razlog zbog koga bi ona mogla da uradi tako strašnu stvar.

"Koja majka može da uradi to svom djetetu? Ostavila me sa osmoro djece i otišla kod drugog čovjeka. Sin je bio ljut zbog toga i razumijem ga. Umio je da je uvrijedi, ali nema te stvari koju je mogao da joj kaže, a da ga ona zbog toga zapali", smatra neutejšni otac.

Komšija navodno gledao Acu kako gori

Rade T. ispričao je medijima da se u kući gdje se dogodio jeziv zločin nalazio prijatelj S.M. i Š.LJ. koji je samo nijemo gledao tragediju.

"Koliko sam čuo, jedan komšija je bio u kući kad su ga zapalili. Kažu da je pio pivo i samo gledao šta se događa. Kako mu nije pomogao? Zašto ga je pustio da gori?", zapitao se Rade kroz suze uz napomenu da mora biti jak zbog ostale djece ali da mu je jako teško zbog prvenca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...