DRAGAN BURSAĆ, DIREKTNO: "Da nije bilo Clintona, Peti korpus Armije BiH bi prošao kroz Banjaluku ko promaja kroz opranu kosu"

Najave da bi Sarajevo uskoro moglo dobiti ulicu bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona komentirao je novinar iz Banje Luke Dragan Bursać.

  • Mini market

  • 14. Sep. 2021  

  • 2

Dragan Bursać je u svom stilu komentirao najavu da će glavni grad Bosne i Hercegovine uskoro dobiti ulicu Billa Cnintona.

"Sarajevo bi uskoro moglo dobiti ulicu Billa Clintona. A Banjaluka ništa? Da nije bilo Clintona&administracije, Peti korpus Armije BiH bi prošao kroz Banjaluku ko promaja kroz opranu kosu", poručio je Bursać.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...