DRAGAN BURSAĆ ŽESTOKO UZVRAĆA SLUŽBENOM BEOGRADU: „Vlastima Srbije imam da poručim sljedeće…“

ne stišavaju se reakcije nakon što su u javnost procurili spiskovi za hapšenje stranih državljana koji su učestvovali u ratovima ne teritoriji susjednih država.

  • Mini market

  • 15. Sep. 2021  

  • 2

Novinar i kolumnist iz Banje Luke Dragan Bursać komentirao je najnovija politička previranja na relaciji Beograd-Sarajevo.

-Glede pravljenja spiskova za hapšenje stranih državljana koji su učestvovali u ratovima ne teritoriji susjednih država, vlastima Srbije imam da poručim sljedeće: Državljani BiH nisu učestvovali u ratnim operacijama u Srbiji, a vi vidite kako je i koliko bilo obrnuto, poručio je Bursać na društvenim mrežama.

-„Srpski svet“, najgori od svih svjetova! Svijet koji proizvodi ugroženost, pa onda ždere sve one koji su digli glas protiv te laži i obmane. U tom svijetu nepismenošću se štiti ćirilica od izmišljenih neprijatelja, a ratni zločinci uzdižu na pijedestal heroja, dok se traži nova krv, poručio je Dragan Bursać.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...